PRAKTISCH

Enkele afspraken

We houden de toegangsprijs bewust laag, zodat iedereen volop de kans krijgt om van de evenementen te genieten. Daarnaast willen we ook de artiesten een hart onder de riem steken. Alle ticketinkomsten gaan naar fondsen voor de culturele sector zoals Live 2020 ter ondersteuning van al wie livemuziek mogelijk maakt. Je toegangsticket is meteen ook een rechtstreekse bijdrage aan deze ondersteuningsfondsen. Indien wij verplicht zijn de voorstelling af te gelasten omwille van nieuwe strengere corona-maatregelen of indien de weersomstandigheden verhinderen dat het evenement kan plaatsvinden, worden de ticketprijzen niet terugbetaald, maar eveneens doorgestort aan het ondersteuningsfonds.

Bij slechte weersomstandigheden beslissen we ten laatste drie uur voor de start van de voorstelling of we ze annuleren. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht via het mailadres waarmee u de tickets aankocht.

We laten jullie genieten van een zalige Brugse zomeravond, maar voor uw veiligheid, volgen we strikt de normen die we van de overheid dienen na te leven: 

 • We vragen je nadrukkelijk om de veilige afstand van 1,5m tussen de bubbels te respecteren. Volg daarom de richtlijnen van de medewerkers op het terrein.
 • Kom samen met je bubbel naar de locatie, dit vereenvoudigt de vorming van de bubbels ter plekke. Volg hierbij de instructies van de medewerkers.
 • Ondanks de veilige afstanden, is het gebruik van een mondmasker tijdens de VOLLEDIGE duur van de evenementen van uitZOMERlijk Brugge verplicht! Je houdt je mondmasker aan van het begin tot einde van de voorstelling, ook wanneer je plaatsneemt op je stoel. 
 • Hou het veilig door de afstand te respecteren en blijf thuis indien jij of iemand uit je bubbel ziek is. Gezondheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.
 • We openen de deuren van de eventzone een uur voor de start van de voorstelling om het publiek te spreiden volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. Wacht niet tot het aanvangsuur om aanwezig te zijn.
 • Door de veiligheidsmaatregelen beperken we het toiletbezoek graag tot een minimum. Hou daar rekening mee bij het verlaten van je woning.
 • Er is geen catering op het terrein. Ook eigen drank is verboden om mee te nemen.
 • Roken is ten strengste verboden op de eventzone.
 • Gelieve voor je vertrekt van de eventzone al het afval mee te nemen of in de daartoe bestemde afvalcontainers te werpen.
 • Na de voorstelling sluiten we de eventzone onmiddellijk af. We vragen je vriendelijk het terrein na de voorstelling te verlaten volgens de aanwijzingen van de medewerkers.
 • Van elke aanwezige worden naam, voornaam en telefoonnummer bijgehouden op tracinglists tot 30 dagen na datum in het kader van de preventie van de Coronaverspreiding. Deze tracinglists zijn opvraagbaar door de overheid, maar worden 30 dagen na datum vernietigd.
 • Plaats fietsen in de daartoe voorziene fietsenrekken buiten het evenemententerrein. Volg de signalisatie aan de locatie. 

Contact


In&Uit Brugge
't Zand 34 8000 Brugge

www.ticketsbrugge.be

info@ticketsbrugge.be 

T 070 22 12 12

ma-vr 14-17u

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin